Jeg hedder Bjørn. 

Jeg har fået natur ind med sutteflasken.

Jeg arbejder med naturforvaltning til dagligt, hvilket jeg har gjort i over 25 år på både praktisk og planlægningsmæssigt niveau.

Jeg har gået på jagt og nydt naturen i lige så mange år, hvor riffeljagt (og kamerajagt) med årene er blevet den foretrukne form for jagt, jeg udøver.

Jeg har en række naturfaglige uddannelser på mit CV.

Jeg synes, det er sjovt og spændende at filme og tage fotos i naturen (derfor er alt, hvad du finder på - det ikke så mundrette site - capreolus.dk, filmet eller fotograferet af mig med mindre andet er angivet), og selvom det er på absolut amatør-fotograf-niveau, tænker jeg, at andre måske vil finde oplevelserne interessante også.

Naturen er noget vi skal værne om efter min mening, og jeg tror på, at jo mere viden om naturen vi mennesker kan opnå, desto mere vil vi medvirke til at beskytte den og passe på den.

Har du interessante oplevelser fra kategorierne jagt og natur, som du gerne vil dele med ligesindede, er du meget velkommen til at sende et "gæste-blog-indlæg" til mig (brug kontaktformularen eller skriv til mig på mailadressen som står nederst på siden), så vil jeg lægge det op på siden. Det vil være meget kærkomment med input fra andre så det ikke kun handler om mine oplevelser, og vil kun gøre sitet endnu mere besøgsværdigt.

Uanset om det blot er et flot billede, et link til en fotoserie på en instagram-profil eller en længere historie er alle forslag velkomne.

Jeg vil bringe alt, som er etisk og moralsk (i min verden) dueligt. Og jeg vil med glæde linke til andre hjemmesider med lignende indhold og interesseområder, hvis nogen vil have sit site promoveret.

Så kom bare igang med at dele jeres historier her, og del naturligvis også gerne dette site i jeres netværk, tak.

Og husk - den af os, der har mindst udstyr når vi dør - har tabt :-).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Capreolus er det latinske navn for rådyr.

Kontaktformular